Musik med jultema

Under december framträder jag med julmusik i olika konstellationer, jättekul!

Här syns eskilstunabaserade låtskrivande sångerskan Angelina Pavanelli och jag strax innan en julkonsert i Katrineholm för ett par dagar sen. Sångerskan Elin Therese Birkelund och jag har ett par julkonserter i Stockholmstrakten. Tillsammans med sångerskan Ingrid Falk gör jag ett par julkonserter på bibliotek i Sörmland och idag gjorde jag ett soloframträdande för SPF på Norrmalm i Stockholm. På nyårsafton blir det en duokonsert i Dunkers kyrka tillsammans med sångerskan Ingrid Glan.

Jag älskar julmusik tack vare de vackra och stillsamma melodierna och att även roliga visor med joddling och allsång får plats. Idag blev jag till exempel glatt överraskad och imponerad av pensionärsföreningens förmåga att sjunga med och även joddla i vissa av jullåtarna.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.