Ny vår, ny energi, ny affisch och nya sköna konserter

Våren är visionernas tid, heter det. Det håller jag med om. Såväl i yrkeslivet som i livet i stort. Oftast känner jag mig stark och energisk under våren. Extra stark i år eftersom lilla Klara föddes i slutet av februari. Ny energi kommer någonstans ifrån och jag gillart!

Luttes och min gitarrduo behöver nya bilder för hemsidor och ny affisch. Duons fokus ligger på gitarrspelet men jag sjunger också några väl valda poplåtar på svenska och engelska.

DSC_0154

Vi använder upp till sex olika gitarrer på scenen när vi ger konserter, här Levin gitarrluta och Empress Telecaster.

29 april kl 19 spelar vi på Café Samt i Enköping. Det är ett ekologiskt kafé med musikaffär och intim scen på övervåningen. Enköpingsposten ringde nyss och gjorde en telefonintervju för att kunna lägga in en blänkare, kul! 10 maj spelar vi på nystartade storsatsningen Gitarrfestivalen i Mellösa, teater Klämman.

DSC_0220Fr v Martin M 38 (kallas ibland fyrnolla, eftersom den är något större än en trippelnolla) och Levin gitarrluta.

Nedan syns Luttes röda Stratocaster och min sunburst Gibson 390.

För er med specialintresse för gitarrer kan jag meddela att jag låtit byta originalets minihumbuckers till fullstora dito eftersom jag föredrar fullstort ljud. Ton- och volymkontroller har bytts till Ibanez gummerade dito för att få bättre grepp med lillfingret vid ton- och volymsvällare.

DSC_0249

Till slut sinade fotoidéerna och vi tackade fotograf Eva Englund för jobbet.

Utanför fotostudion skiner solen och våren rasar för fullt. Det är dags att ta på sig stövlarna och fortsätta vårstäda i ladan. Det gamla ska ut och det nya ska in. Än är det flera timmars dagsljus kvar, härligt!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.