Kaffe + kontorsarbete = sant

Livet som frilansmusiker har jag levt i drygt 20 år. Många förmiddagar går tyvärr åt till att skriva fakturor, betala räkningar, skicka email, svara på sms, sortera papper etc. Det känns segt att dygnets mest alerta timmar ska behöva gå åt till administration. Jag skulle hellre öva på mina gitarrer eller åka skidor, till exempel.

På det stora taget älskar jag mitt arbete och uppskattar fortfarande att i stor utsträckning styra över hur och när jag gör vad. Jag försöker minska kaffedrickandet. Magen mår bättre utan kaffe. Men när lågtrycket ligger still över Sörmland och skrivbordet invaderas av pappershögar gör jag undantag, och SOM jag njuuuter av denna svarta dryck. Ofta bubblar det till och med upp ett litet torettskrik i samband med fikastunden. Och för mig hjälper kaffeslurken. Det känns lättare att jobba undan pappershögarna direkt efter fikat!

image (5)

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.